Eksploziv-6-1000x600

U produkciji Borisa Javorskog grupa ”Eksploziv” snimila je prošle nedelje u Banjaluci spot za pjesmu”Reci mi da znam”.

Spot za novu pjesmu “Eksplozivnih momaka”, poznatih po duetu sa Dženanom Lončarevićem “Danas takve se traže”, snimljen je na nekoliko atraktivnih lokacija, delom i na njihovom nastupu u banjalučkom klubu “Drama”.

”Pjesma koju radimo je znatno komercijalnija u odnosu na ono što smo radili do sada. Cilj je da se dopadnemo mlađoj, klupskoj publici”, otkrio je Robert.

 

Snimanje je glat proteklo, a o tome kako im je bilo Robert, kroz osmijeh – objašnjava:

”Toliko sam bio ‘pijan’ u spotu da nisam znao ni gdje ležem ni gdje se budim. Poslijesvega što smo snimili uvjereni smo u to da će spot biti ili ‘bum’ ili ‘down’. Sa Borisom se jako dugo poznajemo i on se ponudio da nam uradi spot. On je sve osmislio, a naše je bilo samo da se pojavimo”.

Drugi dio snimanja i nije protekao glat kako se očekivalo jer su prisutne djevojke u klubu „Drama“ nekoliko puta prekinule rad opsedajući Roberta i drugare. Ništa bolji nisu bili ni Banjalučani koji su neretko upadali u kadar i slikali se s pjevačicama Ivanom i Sanjom.

„Nadamo se da ćemo češće dolaziti zbog dobre klope, ali prije svega zbog prelepih djevojaka“, rekli su nam za kraj, zadovoljni urađenim poslom.