Grupa Eksploziv osnovana je već davne 2004. godine u Novom Sadu, od strane nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u muziku sa već tada bogatim muzičkim iskustvom. Grupa u neizmenjenom sastavu neprekidno funkcioniše već 12 godina. Za tih 12 godina, svojim vrlo bogatim repertoarom, vrhunskim instrumentalistima i vokalima, doprineli su tome da ovaj bend postane prepoznatljiv po fantastičnoj atmosferi koju prave po nastupima širom regiona. Svojim izuzetno kvalitetnim tonom, vizuelnim nastupom, bogatim repertoarom strane i domaće muzike, pristupačnošću publici, grupa EKSPLOZIV učinice Vaše venčanje, žurku, maturu, rođendan ili bilo koju drugu zabavu nezaboravnom!
  Bend je posebno ponosan na izdavanje svog CD-a prvenca “Ponovo tu” za izdavačku kuću “City records”, čiju promociju su održali u beogradskom klubu “Community by Kasina” 02.10.2014. godine.
U nastavku možete pogledati informacije o članovima benda.

Vladimir Savić

Vladimir je odličan klavijaturista sa vrlo bogatim muzičkim iskustvom. Pored benda, Vladimir radi i kao profesor muzike u jednoj Novosadskoj školi.

Robert Pirner

Solo gitarista i frontmen grupe koji ima bogatu muzičku karijeru i u Makedoniji. Pored gitare svira i buzuki i ima jako širok repertoar pesama, od Stevie Ray Vaughan-a i Rage Against the Machine-a do Džeja i Halida Bešlića.

Dragan Jović

Dragan je odličan multi-instrumentalista i vokal.
Pored bas gitare, koja mu je osnovni instrument u bendu, svira još klarinet i saksofon. Što se tiče pevačkog repertoara specijalnost su mu domaći i strani pop i rok.

Aleksandar Kosijer

Aleksandrar je školovani bubnjar koji svojom dobrom svirkom doprinosi fantastičnoj atmosferi kao i stabilnosti benda. Takođe pored benda, radi i kao profesor bubnjeva u školi.

Sanja Nikolić

Učesnica zvezde granda.
Svojim veoma širokim repertoarom narodnih pesama, pevanjem kao i pojavom, Sanja doprinosi konstantnom održavanju atmosfere na vrhnskom nivou.

Ivana Vojnić

Učesnica takmičenja Prvi glas Srbije i Ja imam talenat, gde je došla do polufinala takmičenja. Inače Ivana je majstor popa i r’n’r i u tom žanru pruža neverovatnu energiju, iskustvo i jako veliki repertoar, iako ima samo 20 godina.

Srki Dragić

Saradnik i pevač na žurkama i svadbama. Ima jako širok repertoar narodnih pesama. Srki je iz Kragujevca, gde važi za jednog od najboljih pevača.