O nama

O nama

 

O nama

Story

Naša priča

Grupa Eksploziv osnovana je već davne 2004. godine u Novom Sadu, od strane nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u muziku sa već tada bogatim muzičkim iskustvom.

Grupa u neizmenjenom sastavu neprekidno funkcioniše već više 15 godina. 

Za tih 15 godina, svojim vrlo bogatim repertoarom, vrhunskim instrumentalistima i vokalima, doprineli su tome da ovaj bend postane prepoznatljiv po fantastičnoj atmosferi koju prave po nastupima širom regiona. 

Svojim izuzetno kvalitetnim tonom, vizuelnim nastupom, bogatim repertoarom strane i domaće muzike, pristupačnošću publici, grupa EKSPLOZIV učinice Vaše venčanje, žurku, maturu, rođendan ili bilo koju drugu zabavu nezaboravnom!

 Bend je posebno ponosan na izdavanje svog CD-a prvenca “Ponovo tu ” za izavačku kuću “City records”.

team

Upoznajte naše članove

 

Vladimir Savić

Vladimir Savić

Klavijature & vokal

Vladimir je odličan klavijaturista sa vrlo bogatim muzičkim iskustvom. Pored benda, Vladimir radi i kao profesor muzike u jednoj Novosadskoj školi.

Nemanja Stanković

Nemanja Stanković

Gitara

Ozbiljan mladi gitarista, koji je nastupao sa mnogim poznatim gitaristima u regionu, snimao emisije sa mnogim poznatim orkestrima i grupama sirom Srbije.

Dragan Jović

Dragan Jović

Bas & vokal

Dragan je odličan multi-instrumentalista i vokal.
Pored bas gitare, koja mu je osnovni instrument u bendu, svira još klarinet i saksofon. Što se tiče pevačkog repertoara specijalnost su mu domaći i strani pop i rok.

Sanja Sivč

Sanja Sivč

Vokal

Učesnica zvezde granda.
Svojim veoma širokim repertoarom narodnih pesama, pevanjem kao i pojavom, Sanja doprinosi konstantnom održavanju atmosfere na vrhnskom nivou.

Srdjan Dragić

Srdjan Dragić

Vokal

Saradnik i pevač na žurkama i svadbama. Ima jako širok repertoar narodnih pesama. Srki je iz Kragujevca, gde važi za jednog od najboljih pevača.

Luka Gašić

Luka Gašić

Bubnjar

Mlad, lep i nadasve energičan bubnjar, inace bivši maneken, koji mami poglede ženske populacije, svojom svirkom i gracioznošću.

Ivana Vojnić

Ivana Vojnić

Vokal

Učesnica takmičenja Prvi glas Srbije i Ja imam talenat, gde je došla do polufinala takmičenja. Inače Ivana je majstor popa i r’n’r i u tom žanru pruža neverovatnu energiju, iskustvo i jako veliki repertoar, iako ima samo 20 godina.

Zakažite Vaš termin

Samo nas pozovite

+381 63 662 899