O nama

O nama

 

O nama

Story

Naša priča

Grupa Eksploziv osnovana je već davne 2004. godine u Novom Sadu, od strane nekolicine entuzijasta i zaljubljenika u muziku sa već tada bogatim muzičkim iskustvom.

Grupa u neizmenjenom sastavu neprekidno funkcioniše već više 15 godina. 

Za tih 15 godina, svojim vrlo bogatim repertoarom, vrhunskim instrumentalistima i vokalima, doprineli su tome da ovaj bend postane prepoznatljiv po fantastičnoj atmosferi koju prave po nastupima širom regiona. 

Svojim izuzetno kvalitetnim tonom, vizuelnim nastupom, bogatim repertoarom strane i domaće muzike, pristupačnošću publici, grupa EKSPLOZIV učinice Vaše venčanje, žurku, maturu, rođendan ili bilo koju drugu zabavu nezaboravnom!

 Bend je posebno ponosan na izdavanje svog CD-a prvenca “Ponovo tu ” za izavačku kuću “City records”.

team

Upoznajte naše članove

 

Vladimir Savić

Vladimir Savić

Klavijature & vokal

Vladimir je odličan klavijaturista sa vrlo bogatim muzičkim iskustvom. Pored benda, Vladimir radi i kao profesor muzike u jednoj Novosadskoj školi.

Robert Pirner

Robert Pirner

Gitara & vokal

Solo gitarista i frontmen grupe koji ima bogatu muzičku karijeru i u Makedoniji. Pored gitare svira i buzuki i ima jako širok repertoar pesama.

Dragan Jović

Dragan Jović

Bas & vokal

Dragan je odličan multi-instrumentalista i vokal.
Pored bas gitare, koja mu je osnovni instrument u bendu, svira još klarinet i saksofon. Što se tiče pevačkog repertoara specijalnost su mu domaći i strani pop i rok.

Sanja Sivč

Sanja Sivč

Vokal

Učesnica zvezde granda.
Svojim veoma širokim repertoarom narodnih pesama, pevanjem kao i pojavom, Sanja doprinosi konstantnom održavanju atmosfere na vrhnskom nivou.

Srdjan Dragić

Srdjan Dragić

Vokal

Saradnik i pevač na žurkama i svadbama. Ima jako širok repertoar narodnih pesama. Srki je iz Kragujevca, gde važi za jednog od najboljih pevača.

Srđan Marinković

Srđan Marinković

Bubnjar

Srđan je bubnjar koji svojom dobrom svirkom doprinosi fantastičnoj atmosferi kao i stabilnosti benda. 

Ivana Vojnić

Ivana Vojnić

Vokal

Učesnica takmičenja Prvi glas Srbije i Ja imam talenat, gde je došla do polufinala takmičenja. Inače Ivana je majstor popa i r’n’r i u tom žanru pruža neverovatnu energiju, iskustvo i jako veliki repertoar, iako ima samo 20 godina.

Zakažite Vaš termin

Samo nas pozovite

+381 64 1759 404